Thursday, June 7, 2007

LOS KAGGOURILLOS

Ισως ειναι η πρωτη φορα που κανω αυτο το εγχειρημα και θελω να γραψω και εγω με την σειρα μου!
Ολοι και αν οχι ολοι που ζουμε στο ηρακλειο θα εχουμε προσεξει απανωτα κρουσματα "ΚΑΓΚΟΥΡΙΑΣ".Καθομαι και αναρωτιεμαι αν εγω εχω λαθος αλλα μπα δεν νομιζω,θα σας αναφερω 2 περιστατικα...
Καθομαι που λετε σε μια απο τις ποιο κεντρικες καφετεριες του ηρακλειου μερα μεσημερι για να πιω,τι αλλο,απο ενα δροσερο καφεδακι!Αφου λοιπον καθομαι και χαλαρωνω ερχεται μια παρεα και καθεται στο μπροστινο τραπεζακι.Χαλαρωμενος εγω δεν εχω δει αυτο που μου δωσε την αφορμη να γραψω...Μεχρι που το παλικαρι εβγαλε την ζακετα του και τι να δω...

ΙΔΟΥ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ!!!!Τι να πω...Ο τυπος οπως βλεπετε φοραει τρυπια μπλουζα τωρα γιατι...?δεν ξερω παντως το υπολοιπο συνολακι ηταν μες στην τρεντια!
Τωρα θα περασω στο 2ο περιστατικο.Καθομαι παλι για καφε...και περναει ενα γνωστο μωρο του ηρακλειου...χαζογκομενα!και περναει που λετε μεσα απο τις καφετεριες με το σκυλο βολτα!"πουθενα το κακο θα μου πειτε..."Ξαφνικα βλεπω οτι με το αλλο χερι της κραταει κατι με φορμακι μωρου και σκουφακι.....Εμεινα εκπληκτος οταν ειδα πως μεσα στο φορμακι και κατω απο το σκουφακι ηταν ενα....σκυλι!Πραγματικα τι αλλο να πω...Δηλ.η γκομενα για να τραβηξει τα βλεματα τι εκανε?!!
Να βρεχει και να πηγαινεις βολτα με τα γυαλια ηλιου που τα πηρες χθες και τα φορας επειδη δεν προλαβες να τα βαλεις για να σε δει η καθε μια μαλακισμενη και να πει "αχ!ποτε τα πηρε"?
Το γεγονος οτι καθε γκομενα απο 17 μεχρι 47 ειναι ιδιες( "στο ντυσιμο γιατι στο μυαλο...") δεν το'χω καταλαβει.Το γεγονος οτι καθε μαλακισμενη μπενει σε 1 οποιδηποτε μαγαζι και δεν πα να 'ναι χοντρη,πατωζα,αχαρη...θα νομιζει πως ειναι...θεα!
Και ο αλλος απεναντι το ΛΥΓΟΥΡΙ να την κερναει ποτα...ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ???

Ο μεγαλύτερος όλων



Καλό Ταξίδι...

Μικρές Αγγελίες...

Όλα τα έχει ο μπαξές...