Friday, October 10, 2008

Η DIGITAL ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

Καλησπέρα σβούροι και σβουράκια !!! Eπειδή η απουσία μου ήταν αισθητή στο Blog αποφάσισα να δώσω ένα θέμα σε εσάς!!!!
Το θέμα μας είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις στον 21 αιώνα ! Δηλαδή, το πως έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις μας την σήμερα ημέρα !
Αρχίζουμε με τα κινητά, που κάθε παΐδι ηλικίας 13 χρονών έχει και από ένα, και πάμε μέχρι και το msn, εκεί που δυστυχώς έχουμε εγκλωβιστεί οι περισσότεροι!
Όλοι μα όλοι καθόμαστε μπροστά από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και μιλάμε …..σε μια οθόνη . Πραγματικά δηλαδή, αν το καλοσκεφτεί κάποιος είναι παρανοϊκό! Για να μην πω τι γίνεται αν υπάρχει και θέμα αισθηματικό στην μέση! Φανταστείτε ένα καψούρη τύπο να ξεροσταλιάζει μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του και να περιμένει σαν χάνος αν και ποτέ θα μπει η καλή του ή ακόμα να έχει δώσει ραντεβού του τύπου «Έλα μωρό μου 6.15 σε περιμένω στο internet να πιούμε καφέ!>>. Αηδίασα…
Θες να πιεις καφέ με την καλή σου; Τρέχα βρες την! Απλά. Πήγαινε για καφέ και μιλά της από κοντά να σε βλέπει και να την βλέπεις, να της μιλάς και να την κοιτάς στα μάτια. Όχι με μια οθόνη, μην τρελαθούμε…!!
Να μην μιλήσω για αυτό το face book... Το φακέλωμα το ίδιο, που δεν έχεις τι να κάνεις και μπαίνεις μέσα έτσι απλά, (για να μην παρεξηγηθώ έχω και τα δύο αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κράζω, κράζω και έμενα…). Κάποια άτομα καίγονται στο συγκεκριμένο site και μαμάνε! Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου?!?!? Να περιμένω δηλαδή μέσα από μια οθόνη να μαμήσω… Καλύτερα να πάω στις «ΚΥΡΙΕΣ»! Θελεις αγόρι μου να μαμήσεις;;; Βάλε τα καλά σου, βγες έξω, πήγαινε σε ένα μαγαζί, χόρεψε, πιάσε κάνα κώλο και με λίγη τύχη το γλυκό έδεσε!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα πράγματα είναι απλά, εμείς τα κάνουμε δύσκολα! Πολλές φορές ο πατροπαράδοτος τρόπος είναι ο καλύτερος!!!!



Υ.Γ. Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς στον almost!