Monday, June 11, 2007

Το κάπνισμα σαν κοινωνικό πρόβλημα...Χαχα!!!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Πατέρας έπιασε τον δεκατετράχρονο γιο του να καπνίζει το βράδυ στο δωμάτιο του!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ:

ΠΑΤΕΡΑΣ: Παίρνει τα τσιγάρα και τα καπνίζει ο ίδιος.

ΜΗΤΕΡΑ: Ουρλιάζει, βάζει τα κλάματα, πάει στη μαμά της και μετά από 8ωρη τηλεφωνική συζήτηση με τις φίλες της αποφασίζει ότι δεν είναι σωστή μητέρα. Κλείνει ραντεβού με τον ψυχολόγο για το μικρό, αλλά στο τέλος πάει η ίδια!

ΠΑΠΠΟΥΣ: “Άχου, να χαρείς τα νιάτα σου δώσε μου κι εμένα μια τζούρα τώρα που δεν κοιτάει η γιαγιά σου…”

ΘΥΡΩΡΟΣ: “Εμ βέβαια! Το είχα καταλάβει εγώ. Χτες κατέβηκε στις έντεκα και δεκαεφτά το βράδυ για να πάει στο περίπτερο! Τι να ήθελε? Σοκολάτα? “

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ: “Να βάλουμε ένα σταχτοδοχείο δίπλα στο κρεβάτι.”

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: “Να φροντίσουμε να υπάρχει ασφαλές σύστημα πυρόσβεσης στο δωμάτιο του μικρού.”

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: “Προσφέρω με την κούτα των δώδεκα πακέτων δυο ακόμα πακέτα δώρο!“

ΚΑΦΕΤΖΗΣ: “Μα καλά, έτσι ξεροσφύρι το κάνεις?”

ΠΛΑΝOΔΙΟΣ: “Έχω κάτι αναπτήρες, αμερικάνικους, πρώτο πράμα!”



ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ: “Ωραία! Υποψήφιος πελάτης. Ορίστε η κάρτα μου.”

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: “Μικρέ μου, μπορούμε να μηνύσουμε το μπαμπά ως άστοργο και να εισπράξουμε αποζημίωση!”

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ: “Αχ, τι γλυκό μικρούλι είσαι εσύ? Θέλεις να έρθεις σπίτι μου? Θα σου δώσω όσα τσιγάρα θέλεις!”

ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ: “Τις γόπες τις χρειάζεσαι?”

ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: “Πλαφόν και στις τιμές των τσιγάρων ΤΩΡΑ.”

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: “Η Ελλάδα αλλάζει πρόσωπο. Η Ελλάδα δε γυρίζει πίσω! (Ψηφίστε με...) Προσφέρουμε χαμηλότερους φόρους στα καπνά για τους ανήλικους καπνιστές!”

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ: “Γυρίζουμε μια νέα σελίδα! (Eμένα ψηφίστε...) Εμείς δίνουμε και δωρεάν σταχτοδοχεία και διαφημιστικούς αναπτήρες!

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ: “Κάτω ο δικομματισμός! Κάτω ο καπιταλισμός και οι καπνοβιομηχανίες! (Έτσι κι αλλιώς εμένα δε με ψηφίζει κανείς) Όχι στα τσιγάρα! Ναι στις... πίπες και στα στριφτά!”

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: “Φταίνε οι παλιομετανάστες! Τα τσιγάρα για τους Έλληνες!”

ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ: “Αίσχος! Πότε θα σταματήσει πια η κακοποίηση της φύσης; Ο καπνός του τσιγάρου μολύνει το περιβάλλον. Χώρια που οι εντατικές καλλιέργειες του καπνού αδυνατίζουν και απογυμνώνουν το έδαφος από τα θρεπτικά συστατικά και συντελούν στην ερημοποίηση και στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.”

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: “Το προτσές της καταναλωτικής ισοπέδωσης του σύγχρονου ανθρώπου σε συνδυασμό με τον οικονομικοκοινωνικό φονταμενταλισμό της μεταβιομηχανικής περιόδου σπρώχνει τους νέους σε πράξεις απογύμνωσης του ψυχικού ιδιοκρατισμού και απελευθέρωσης των σκεπτικιστικών τάσεων του επίκτητου μιμητισμού, πράγμα που συντελεί σε τροχοπέδη στην ανάπτυξη του απελευθερωμένου ψυχοσωματικού ρεαλισμού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ: “Οι καλοί τρόποι απαιτούν να κρατούμε με χάρη το σιγαρέττον και να μη ρίπτομε τας στάχτας εις το πάτωμα. Επίσης, επ’ ουδενί δυνάμεθα να ομιλούμε, του σιγαρέτου όντως εντός του στόματος. Παρατηρήστετην αυτού μεγαλειότητα τον βασιλέα και την υψηλοτάτη σύζυγο του πως καπνίζουν δια να λάβετε μαθήματα αριστοκρατικής συμπεριφοράς.”

ΘΑΝΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ: “Έχω την υποψία ότι της πράξης του καπνίσματος προηγήθηκε ερωτική συνεύρεση με συμμαθήτρια! Μα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό! Το παιδί, στην ηλικία αυτή είναι ένας σεξουαλικά ενεργός πολίτης.”

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: “Αυτά παθαίνουμε όταν απομακρύνομε τη νεολαία από τους κόλπους της εκκλησίας. Και με την ευκαιρία ακούστε κι ένα ανέκδοτο!”

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: “Και τώρα ένα συγκλονιστικό ανθρώπινο ρεπορτάζ! Από την τρυφερή ηλικία των δώδεκα βούλιαξε στο βόρβορο της εξάρτησης από τη νικοτίνη!”

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: “Σε λίγο αποκλειστικά στην εκπομπή μας: Τι έφαγαν εκείνο το βράδυ, τι μάρκα τσιγάρα κάπνιζε ο μικρός, τι μάρκα εσώρουχα φοράνε όλα τα μέλη της οικογένειας και πόσο συχνά «το κάνουν» οι γονείς!”

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “Να τον καλέσουμε να μας διηγηθεί την εμπειρία του.”

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ: “Και τώρα μια εκπληκτική συνταγή για ένα ελαφρότατο γλυκό να συνοδέψουμε το τσιγάρο μας!”

ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ: “Σκουλήκι! Θες και τσιγάρο ακόμα δε βγήκες από τ’ αυγό! Ρε, που τα πουλάς αυτά? Ξέρεις πως με λένε εμένα? (Χτυπάει το χέρι του στο γραφείο)”

ΦΟΙΒΟΣ: “Γράφει το νέο μεγάλο σουξέ "Μανούλα sorry, μα είμαι θεριακλίδικο αγόρι!ι!"”

ΤΕΛΟΣ... the movie

Τα παιδιά με πολύ κέφι οπτικοποίησαν την πιο γνωστή φάρσα της εποχής.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από όλους μας.
Απολαύστε αμέσως... ΤΕΛΟΣ

Κομφούζιο,για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

Απίστευτο γέλιο η τότε εκπομπή...

Σαγιονάρα...δαχτυλοκόφτης

Καλησπερα σας !Ως αναφορα το προηγουμενο θεμα θα πω ...ΝΑΙ!Ζηλευω γιατι οταν ημουν εγω στα θρανια ολες ηταν μπουρουχες(χωρις να θελω να πω οτι και εγω με τη σειρα μου δεν ημουν μπουρουχος)Αλλα θα χα περισσοτερες ευκαιριες να μαμησω!Τωρα θελω να δωσω τα ευσημα στον almost γιατι μονο αυτος καταλαβε το τι ηθελα να πω (εχουμε και αδερφη σε κρισιμη ηλικια)!Τωρα ηθελα να επισημανω ενα διαφορετικο θεμα!Ρε παιδια ειναι καλοκαιρι,τα μωρα βγαινουν εξω με τα μινακια τα σορτσακια κτλ.Και εκει που αρχιζεις να φτιαχνεσαι (ποπο να την ειχα αυτη το τι θα της εκανα...)συνειδητοποιεις διπλα σου το τυπακι που καθεται και φοραει σαγιοναρες...(δαχτυλοκοφτη για οσους δεν καταλαβαν)με την τρυχα πανω στο δαχτυλο και στα γκρεμιζει ολα!Ναι και εγω εχω αγορασει αλλα για την θαλασσα ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...!οχι εξω απο το σπιτι μην τρελαθουμε .
Δηλαδη ρε παιδια τι το αισθητικο βρισκουν πανω στο ΔΑΧΤΥΛΟ με την ΤΡΥΧΑ δεν μπορω να το καταλαβω ακομα!Μπαινεις μες στο μαγαζι και κοιτας κατω μην πατησεις κανα παντοφλετο!Ειναι λεει η νεα μοδα ...αεριζεται το ποδι λεει!Δηλαδη αμα θελεις να αερισεις τον κωλο σου τι κανεις?????Θα βγεις με τον κωλο εξω να πιεις καφε?????Με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει να φοραμε τιποτα να αναπνεει το σωμα μας!Δεν μπορω να καταλαβω η μοδα του ΠΑΝΤΟΦΛΙΝΟΥ πως να αρχισε!Λογικα απο Αθηνα?μαλλον!Το θεμα και με τα προηγουμενα αρθρα ειναι οτι εχουμε ξεφυγει τελειως!