Saturday, June 9, 2007

ΟΠΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ...ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

Γεια σας και παλι!Αυτη τη φορα εχω ερθει με νεες περιπετειες και ενα πολυ ΦΛΕΓΩΝ θεμα θα ελεγα.Λοιπον εχετε κατεβει Σαββατο βραδυ για καφε τωρα τελευταια?Αν δεν εχετε κατεβει ωφειλω να σας περιγραψω την ατμοσφαιρα...!
Με μια λεξη...γυμναζεις το ματι σου!Τι ειναι αυτο βρε παιδια τα μικρα εχουν ξεσαλωσει τελειως?Δεν ξερω αν εχουν ξεσαλλωσει ,το μονο που ξερω ειναι οτι εχουν ξεπουτανεψει η...πουτανεψει τελειως!
Για οσους δεν το γνωριζουν εχω ενα ψυλικατζιδικο οπου το τι εχουν δει τα ματια μου δεν λεγεται!Μια ηρεμη νυχτα σκαει μια παρεα απο 2 κοριτσακια και 1 αγορακι στο μαγαζι γυρω στα 15 ετσι?... η μια κοπελιτσα τερμα αγχωμενη σε σημειο που ηταν ετοιμη να κλαψει και τι μου ζητανε?ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ παρακαλω!Τα'χασα!Μιλαμε για κοριτσακι 15 χρονων!
Ειμαι παλι στο μαγαζι Σαββατο και ερχονται 2 αγορακια (ηθελαν να παρουν τσιγαρα ασχετο...)και εκει που μου μιλανε πεταγετε και μου λεει το 1 "ασε ρε φιλε δεν μας καθεται η γκομενα" τι? λεω!Ναι,μου λεει ολο χαμουρεμα και τιποτα απο φυστικι...ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ...ΕΛΕΟΣ!Αμεσως μπηκα σε συγκριση με τα αντιστοιχα χρονια μας!Εμεις περναγαμε απο περιπτερο,βλεπαμε τσοντα στο εξοφυλλο και την βγαζαμε για 1 μηνα...!Να μην πω οτι στρινγκ φορουσαν μονο 2-3 στο σχολειο και τωρα ο κωλος το ζηταει απο μονος του!Οτι αμα φιλουσες κοπελα ησουν....ΑΡΧΙΓΑΜΑΩ!Τοτε εμεις πηγαιναμε για να φιλισουμε...ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ...(ΔΥΣΤΥΧΩΣ)!Αυτη την στιγμη ενα 16χρονο εχει πολυ περισσοτερες σεξουαλικες εμπειριες απο τους περισσοτερους στην ηλικια μου!Πολυ απλα γιατι αμα και εμεις ημασταν σε τετοιο περιβαλλον θα ειχαμε περασει...Αχ!!!!Βεβαια δεν φταινε οι γονεις τους γιατι τα κοριτσακια πριν βγουν ειναι ντυμενες οπως πρεπει και αλλαζουν στις τουαλετες των καφε!ο πατερας και η μανα καθεται σιγουρος για την κορη του και εκεινη κυκλοφορει σαν ενα τσουλακι εξω!ελεος!.Δηλαδη αν συναιχισουμε ετσι τα παιδια μας θα γαμιουνται απο το δημοτικο!

Συμβουλή προς αποτυχημένους...

Show must go on....


SHE F... HATES ME!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ !!!!!

ΚΑΙΡΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ!!!!

Είχε πράσινο αίμα!

Είχε πράσινο αίμα!
Χειρούργοι, στον Καναδά, έπαθαν σοκ όταν κατά την διάρκεια επέμβασης σε ένα ασθενή ανακάλυψαν ότι είχε πράσινο αίμα!

Ο 42-χρονος ασθενής από τη πόλη Vancouver, χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι του λόγω μιας θρόμβωσης του αίματος.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι εν λόγω ασθενής είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ενός φαρμάκου για τον πονοκέφαλο, sumatriptan, το οποίο σε συνδυασμό με την αιμοσφαιρίνη αλλάζει το χρώμα του αίματος!

«Κατά την επέμβαση βλέπουμε το αρτηριακό αίμα να βγαίνει από την ουλή. Συνήθως το αίμα αυτό είναι κατακόκκινο, όμως σε αυτή την περίπτωση πάθαμε σοκ όταν άρχισε να κυλά πράσινο αίμα,» είπε ο Dr. Alana Flexman από το St. Paul's Hospital.
Το άρθρο είναι αναδημοσιευμένο και εδώ

Φάρσα Vodafone

Δώστε το τηλέφωνο κάποιου φίλου σας και κάντε του την πιο απίστευτη φάρσα που του έχει γίνει ποτέ...
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ

Υ.Γ. Κάντε zoom στο παράθυρο με την κοπέλα...