Saturday, January 12, 2008

Πάμε Χαβάη?

Tanya Stephens - It's A Pity



Remix από Πρωτοψάλτη




Πάμε Χαβάη μας τραγουδάει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και στα club και στα μπαράκια γίνεται χάμος με αυτό το τραγούδι. Πρόκειται για ένα remix του τραγουδιού "It's A Pity" που τραγουδάει η Tanya Stephens το οποίο όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω από τους στίχους είναι ένα εμπορικό κομμάτι για club.
Καμία σχέση με τους στίχους της ελληνικής εκτέλεσης οι οποίοι είναι στα "κυβικά" της ερμηνεύτριας του. Θέλω να πώ δηλαδή οτι μια
Πρωτοψάλτη δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει στίχους σαν αυτούς της Stephens γιατί πολύ απλά δεν είναι το στίλ της. Οι στίχοι του τραγουδιού, που δείχνει να έχει πάρει τη θέση στις καρδιές των dj's του πολυπαιγμένου πλέον "πίνω μπάφους και παίζω pro", αντικατοπτρίζουν μεγάλο μέρος της σημερινής νεολαίας και περιγράφει τις σχέσεις που δημιουργούνται σήμερα μεταξύ των νεαρών ζευγαριών.
Βέβαια πολλοί είναι και αυτοί που το κατακρίνουν και βλέπουν τους στίχους γελοίους και υποτυπώδεις καθώς από τη μια δείχνουν την καθημερινή πραγματικότητα του νεοέλληνα και από την άλλη προβάλλουν την ανάγκη του να αποκτήσει σοκολατί χρώμα(μαύρισμα και έτσι). Διαφημίστηκε και στο Λαζόπουλο και έγινε και το πρώτο καλοκαιρινό σουξέ μέσα στο καταχείμωνο. Οι απόψεις διίστανται...

Εγώ πιστεύω πάντως οτι πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα πιο βαθυά και με πολύ χιούμορ όπως είπε πρόσφατα και ο Λεμονής και μου αρέσει το τραγουδάκι. Εσείς???