Sunday, June 24, 2007

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Πιο συγκεκριμένα για την περίπτωση μας Κρήτη έχεις ταλέντο. Το κοπελάκι που βλέπεται μαζί με το συγκρότημα του πατέρα του βγήκανε 2οι στο talent show του Ant1 και κερδίσανε ένα αμάξι. Τρομερός μαλεβιζιώτης στον τελικό. Εδώ βλέπεται στα προκριματικά που το κοπελάκι είπε μια τρομερή μαντινάδα στον Ψινάκη...

Kaka είσαι καλά???

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κακά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική έκδοση του περιοδικού «Vanity Fair». Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μίλαν αναφέρθηκε περισσότερο στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως ήταν παρθένος μέχρι να παντρευτεί τη σύζυγό του το Δεκέμβριο του 2005, καθώς κάτι τέτοιο του επέβαλε η πίστη του.

«Η σύζυγός μου κι εγώ αποφασίσαμε να φτάσουμε παρθένοι μέχρι το γάμο. Ήταν δύσκολο για μένα να περιμένω, σαν νέος. Με τη σύζυγό μου φιλιόμασταν και υπήρχε πάθος, αλλά συγκρατιόμασταν. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που επιτάσσει η Βίβλος. Η πρώτη νύχτα του γάμου μας ήταν καταπληκτική. Η ζωή μας είναι πολύ όμορφη», δήλωσε ο 25χρονος άσος, που παρά το γεγονός πως ζει σε μία λαμπερή πόλη όπως το Μιλάνο, παραμένει πιστός. «Οι πειρασμοί υπάρχουν πάντα, αλλά προσπαθώ να τους αποφεύγω. Από τη στιγμή που ήρθα στο Μιλάνο δεν πήγα ποτέ σε νυχτερινό κλαμπ, εκτός από τους πανηγυρισμούς της Μίλαν, και όταν το έκανα πάντα συνοδευόμουν από τη σύζυγό μου. Πάντως κάναμε πολλές θυσίες. Οι συμπαίκτες μου με θεωρούν λίγο περίεργο, αλλά τους αποδέχομαι και με αποδέχονται όπως είμαι».

Aπό www.sport-fm.gr