Saturday, June 23, 2007

Ana Paula Oliveira

''Η ενέργεια της βοηθού διαιτητή Ανα Πάουλα Ολιβέιρα να ποζάρει γυμνή για το βραζιλιάνικο playboy φαίνεται ότι θα της στοιχίσει τη διεθνή καριέρα της.

Η FIFA, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, δεν θα συμπεριλάβει στις λίστες της τη βοηθό διαιτητή τιμωρώνοντας την έτσι για την τολμηρή ενέργειά της η οποία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη Βραζιλία. Αλλωστε, πριν από ένα μήνα, η Ολιβέιρα είχε κάνει σοβαρά λάθη σε αγώνα για το Κύπελλο Βραζιλίας μεταξύ της Μποταφόγκο και της Φιγκουιρένσε μπαίνοντας και για ποδοσφαιρική αιτία στο μάτι του κυκλώνα.

Οι λαθεμένες υποδείξεις της Ολιβέιρα στέρησαν δύο σίγουρα γκολ από την Μποταφόγκο με συνέπεια ο πρόεδρος της ομάδας να ξεσπάσει: «Στο Μουντιάλ δεν υπάρχουν γυναίκες διατητές. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες το ίδιο. Στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το ίδιο. Μόνο στη Βραζιλία γίνονται αυτά». ''
Από το www.contra.gr

Για να δροσιστούμε λίγο

Καλοκαιρινό hitακι με την υπογραφή του Jay-Z. Tip: Όπου ακούτε ότι κάνει την παραγωγή σε δίσκο κάποια νεαρής τραγουδίστριας αναζητήστε το videoclip. Δεν μας απογοητεύει ποτέ... Η νέα φωνάρα λοιπόν είναι η Rihanna. Ακούστ.. (μπα μάλλον δεν είναι τόσο απαραίτητο... ) Δείτε!!!







Άντε για να μην έχουν παράπονο τα αυτία σας, ορίστε και ένα πραγματικά ωραίο τραγούδι: AIR - SEXY BOY



Y.Γ. Οποιαδήποτε ταύτιση του τίτλου του τραγουδιού με το πρόσωπο μου είναι συμπτωματική.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ?

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ !

Πορπατώ και κάνω κρότο...

LOCOMONDO - PRO!!! Ξανά!!!