Saturday, June 16, 2007

Οι 3 άθλιοι-άθλοι του Ηρακλεί(ου)

ΣΚΗΝΗ 1η: Σε ένα ακατάστατο δωμάτιο μία σατανική δύναμη αναστατώνει το πρωινό. Βγάζοντας απόκοσμους ήχους σαν θηρίο από τα βάθη της κολάσεως σπέρνει τον τρόμο. Αρχαίος δαίμονας μοιάζει που στα τάρταρα κλεισμένος για χρόνια καρτερούσε τη στιγμή που θα εξουσιάσει. Κυκλοφορεί πλέον ανάμεσα μας με το όνομα ΄Ξυπνητήρι'. Ψάξε στις πιο απόμερες γωνίες της ψυχής σου, ω εσύ γενναίε πολεμιστή, και βρες τη δύναμη να αντισταθείς. Σήκωσε το χέρι με σθένος και αστραπιαία κατέβασε το στο κεφάλι του αποφασισμένος να ζήσεις σα θνητός ή να πεθάνεις σαν ήρωας. Χρησιμοποίησε όλο το ακουστικό σου φάσμα για να σιγουρέψεις το θάνατο του που παίρνει τη μορφή ήχου 'Κλικ'. Η πρώτη μάχη κερδήθηκε όχι όμως και ο πόλεμος.

το ξυπητήρι στην κανονική του μορφη

ΣΚΗΝΗ 2η: Ο προφήτης Brian περιέγραψε χρόνια πριν το γεγονός 'και θα έρθει στιγμή που καθώς ο ήλιος στη μέση του ακούραστου ταξιδιού του θα βρίσκετε υπόκωφος βοή θα ταράξει τη συμπαντική γαλήνη’. Μη φοβηθείς και μην απελπιστείς. Σκέψου γοργά το δρόμο που θα τραβήξεις. Δεν έχεις περιθώρια. Το σώμα σου καύσιμα θα απαιτεί και χρέος σου θα είναι να το τα παρέχεις. Η επιλογή θα είναι δική σου. Σήκωσε το ακουστικό και παρήγγειλε ή αντιμετώπισε την Κουζίνα. Η μια επιλογή κόστος σε χρυσάφι και θησαυρούς αρχαίους έχει, η άλλη σε οδηγεί στο λάκκο με τα πιάτα. 'Αν ζωντανός θα βγεις θα πει πως ήρθε η στιγμή και είσαι ο εκλεκτός. Προχώρα στην τελευταία δοκιμασία.




ο μεγάλος προφήτης Brian



ΣΚΗΝΗ 3η: Μάζεψε τις δυνάμεις σου. Όλα τα όπλα σου θα χρειαστούν. Η ώρα της κρίσεως έφτασε, η μάχη η υπέρτατη. Τα μάτια σου θα κλέψει και θα προσπαθήσει τον έλεγχο του μυαλού σου να αποκτήσει. Ένας λόχος από pixels παραταγμένος σε σχηματισμό 1024x768 την πορεία σου προς το κρεβάτι θα προσπαθήσει να αποτρέψει μορφές αλλάζοντας. Η μάχη θα είναι πολύωρη μη σπαταλάς δυνάμεις. Πιστός σου φίλος το ποντίκι. Άκου τα σοφά του λόγια και πάτα ‘Τερματισμό λειτουργίας’ πριν να ξεπροβάλει ο ηλιακός δίσκος και βρεθείς εσύ ο χαμένος στον αγώνα αυτό, της Ζωής ή του Θανάτου…


οι αιμοδιψείς και αδυσώπητες ορδές των pixels

1 comment:

Kostis_dds said...

Αυτό εχέστηκε...