Sunday, June 10, 2007

Τι πιο φυσιολογικό; Βάζοντας βενζίνη να γίνεις σαμουράι!!!







Βγήκε να βάλει βενζίνη σε ένα φαινομενικά κλασικό βενζινάδικο. Που να φανταζόμασταν ότι μόνο με 400 λίτρα βενζίνης, θα γινόμασταν samurai!

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης που αυτομάτως έχει γίνει Θεός και έχει μπει στη καρδιά μας, πιστεύει ότι, ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και τους γύρω του πρέπει να έχει ένα σπαθί samurai. Εμείς το βρίσκουμε απόλυτα φυσιολογικό και τον ενθαρρύναμε στα 700 λίτρα βενζίνης να δίνει δώρο το excaliber και ίσως στα 1000 λίτρα άμα δεν το βρίσκει προκλητικό να δίνει το σπαθί του Κόναν ή του Leonardo από τα χελονονιτζάκια!

Κάποιοι αδεείς θα μπορούσαν να πουν, μα καλά που βρήκε την άδεια και χαρίζει σπαθιά δημόσια ή μα πόσα σπαθιά έχει στο βενζινάδικο και πού στο διάολο τα βρίσκει. Κουτά ερωτήματα και θα έλεγα αδιάφορα. Γιατί άλλωστε να μας ενδιαφέρει ότι ένας συνάνθρωπος μας, που έχει σημαντικές γνώσεις marketing και προώθησης του προϊόντος του, "χαρίζει" μούφα σπαθιά στον κάθε πιθανό άρρωστο σχιζοφρενή βλήμα που μπορεί να του τη βαρέσει και να κόβει κεφάλια μέσα στο σύνταγμα και το τραμ.

Πάντως όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε για ένα μούφα σπαθί samurai και το βρίσκετε απαραίτητο αξεσουάρ στείλτε μας email στη γνωστή διεύθυνση και θα σας στείλουμε την διεύθυνση. Μη ξεχάσετε ότι πρέπει να γεμίσετε 400 λίτρα, άρα θα σας προτείναμε είτε να πάρετε γύρω στα 40 άδεια μπιτόνια μαζί σας, είτε να πάτε με νταλίκα είτε να πάτε με το αυτοκίνητο σας και να κάνετε βόλτες γύρω από το τετράγωνο του βενζινάδικου για μία εβδομάδα!

No comments: