Thursday, May 15, 2008

parov stelar - homesick



Επανέρχομαι με ένα post που δε διεκδικεί σβούρειο πιστοποιητικό... αλλά το κομμάτι είναι πολύ ταξιδιάρικο.

8 comments:

GianniG said...

xaxaxa... 3enyxtame oloi diavazontas vlepw... wraia polutexneia tha vgaloume!

petrucci_2005 said...

kanoume dialeima akougwntas mousikes, de diavazoume oloi filtate gianni me bach kai beethoven....lol

GianniG said...

+1...

Kostis_dds said...

ta polytexneia mas mesa... sixtir... imouna nios kai gerasa...

Unknown said...

PAROV STELAR AND BAND LIVE!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ έναρξη 22:00

Το Ανοιχτό Θέατρο του Τεχνόπολις ανοίγει τις πόρτες του για το φετινό καλοκαίρι και σας υποδέχεται με το διεθνούς φήμης Αυστριακό jazz-funk συγκρότημα Parov Stelar and Band! O δημιουργός του group ο Parov Stellar είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του αυστριακού συνθέτη, μουσικού, παραγωγού dj Marcus Fureder όπου είναι αρκετά γνωστός στη χώρα μας μιας και την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τόσο για ζωντανές εμφανίσεις και dj sets αλλά και τα τραγούδια του ακούγονται αρκετά συχνά στο ραδιόφωνο. Ο Parov Stelar χρησιμοποιεί easy listening jazz συνθέσεις σαν καμβά, τον οποίο φροντίζει να συμπληρώσει με funky, soul πινελιές και house ρυθμούς, ένα υβρίδιο ήχου δηλαδή που στις μέρες μας έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε nu jazz. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τον 3ο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Shine” μετά από τα επιτυχημένα “Rough Cuts” και “Seven and Strorm” όπου οι περισσότερες συνθέσεις του βρίσκονται σε πάνω από 200 συλλογές σε όλο τον κόσμο!
Στο νέο του άλμπουμ έχει συνεργαστεί με ένα μεγάλο αριθμό τραγουδιστών μαζί του , ενώ στα τραγούδια "Autumn Beasts" και "Lost in Amsterdam" αποφασίζει για πρώτη φορά να αναλάβει ο ίδιος τα φωνητικά μέρη και τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Συνθετικά, αν και η jazz παραμένει η βασική αναφορά, δε διστάζει να πειραματισθεί και με άλλα μουσικά είδη όπως στο "Tango Muerto" με το tango θυμίζοντας αρκετά τους γείτονες τους Γάλλους Gotan Project.

Παίζουν οι μουσικοί :
Vocals : Eva Klampfer
Saxophone : Markus Ecklmayr
Bass : Stefan Hοlzl
Drums : Adreas Lettner
Programming, Compositions : Parov Stelar
Technique : Klaus Hainy
Πληροφορίες στο 2810 - 823813
Προπώληση εισιτηρίων : Μετρόπολις - Τεχνόπολις

petrucci_2005 said...

a re kai na mastan katw

GianniG said...

popopo re petrucci xronia mprosta eisai re!!! amesws molis to penepses to tragoudi, tsaaaaaaak sto iraqlio o kallitexnhs! kai kanoun kai tsampa diafimish merikoi merikoi...

petrucci_2005 said...

h omada scouting leitourgei ortha koumpare